fbpx

Veidekke Hills Villastad Solläget Mölndal Säljstart: 2020-03-31 9:00

Veidekke Hills Villastad Solläget Mölndal Säljstart: 2020-03-31 9:00
Nyproduktion
nyproduktion göteborg, säljstart nyproduktion, nybyggnation, nybyggen

Nu ska säljstarten av bostadsförreningen Solläget, en del av nyproduktionsprojektet Hills Villastad, påbörjas. Nyproducerade lägenheter med hemtrevnad och villakänsla. Anmäl intresse idag!

Hills Villastad är ett helt nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal som utvecklas i ett samarbete mellan Veidekke Bostad och Hills Golf & Sports Club. Här bor du nära city i en unik oas, där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren. Hills Villastads första område är inflyttat och klart i alla villor och lägenheter. I det andra området är rad- och parhusen slutsålda och ett fåtal villor finns kvar till salu. Här bygger vi också fem flerbostadshus uppdelat i två bostadsrättsföreningar. Det är olika typer av bostäder som med stil och storlek passar in i det natursköna landskapet. Ett läge som ger dig lugn i sinnet bara av att komma hem. Välkommen hem till Hills, där drömmen om mer fri tid besannas på alla plan.

Flerbostadshusen ligger högst upp i området och dess volymer med pulpettak är stilrena med lagom stora proportioner. Fasaderna i varmgrå färg med partier av cederträ smälter fint in i omgivande natur och ramar in hela bostadsområdet mot norr. Varje lägenhet har en eller flera uteplatser i rätt väderstreck med mycket sol och ljus under hela dagen. Lägenheterna högst upp har en privat terrass med fina utblickar mot de gröna omgivningarna. Här bor du i lägenhet med alla dess bekvämligheter och fördelar men har samtidigt direkt tillgång till naturen och utevistelse på ett enkelt och naturligt sätt. Under våren säljstartar vi den andra bostadsrättsföreningen som består av tre hus, Hills Villastad Solläget med 48 trivsamma hem med två, tre eller fyra rum och kök. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats och dina gäster ställer bilen på den närliggande gästparkeringen.

På saljstart.se visas säljstarter av nyproduktion från hela Sverige. I Göteborgsområdet marknadsför vi flera projekt, från olika aktörer. Vi inriktar oss inte på en specifik målgrupp heller, vi informerar om bostäder från alla våra kunder. På olika platser i landet och i olika bostadsstorlekar – både lägenheter, villor samt radhus.

En nyproducerad bostad har många fördelar. Du slipper att buda och allt är nytt och fräscht – nyproducerat helt enkelt. Du kan välja material och färger och du har god tid på dig att planera din flytt. Vitvarorna är nya och miljövänliga. Så varför inte göra intresseanmälan på någon av bostäderna?

Till projektet på Veidekkes hemsida ->